A hydrek.hu adatkezelési szabályzata

Az Adatkezelési szabályzatot (továbbiakban: Szabályzat) a Hydrek spol. s.r.o. (Zalaba, 93701, Zalaba 2.) (továbbiakban: működtető) készítette a hydrek.hu honlap (továbbiakban: honlap) működtetésével, és annak adatkezelésével kapcsolatban. A Szabályzat célja, hogy biztosítsa a honlapra történő regisztráció során a különböző űrlapok kitöltésével rendelkezésre bocsátott személyes adatok tisztességes kezelését, a megadott személyes információk ellenőrzött felhasználását.

A honlap működtetése, használata
A honlap működtetésének célja, hogy lehetőséget adjon a felhasználóknak a honlapon megjelenő információk olvasására.
Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés
A kapcsolatfelvétel és az ajánlatkérés során megadott adatokhoz csak a működtető fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. A felhasználó bármikor jogosult a kapcsolatfelvétel és az ajánlatkérés során megadott adatainak törlését kérni.

Az kapcsolatfelvétel és az ajánlatkérés során rendelkezésre bocsátott adatok
Az kapcsolatfelvétel és az ajánlatkérés online történik A megadott személyes adatok valódiságáért a regisztráló felel, hamis adatok közléséből fakadó károkért a működtető nem vállal felelősséget, de fenntartja a jogot arra, hogy a Felhasználási szerződésben foglalt, a felhasználót illető kötelezettségek be nem tartása esetén a felhasználót törölje.

A kapcsolatfelvétel és az ajánlatkérés esetében, az űrlap kitöltése során kötelező megadni az alábbi adatokat:
1) Név: a felhasználó neve
2) E-mail-cím vagy telefonszám: a honlap működtetője a címen illetve a telefonszámon keresztül tart kapcsolatot a felhasználóval (a felhasználó által feltett kérdések megválaszolása, hírlevél szolgáltatás, működtető által küldött üzenet)
A kapcsolatfelvétel és az ajánlatkérés esetén megadott kötelező személyes adatok (e-mail cím, telefonszám) csak a honlap működtetéséhez szükségesek.

Automatikusan naplózott információk
A honlap használata során automatikusan rögzítésre kerül:
– kiküldött levelek száma
– elolvasott levelek száma