Tisztelt Ügyfelünk!

Nagy szeretettel köszöntöm Önt weblapunkon!

Engedje meg, hogy ezúton bemutassam Önnek cégünket, a hidraulikus munkahengerek javításában több évtizedes tapasztalattal rendelkező Hydrek Kft-t.

Cégünk eredetileg a volt zalabai földműves szövetkezet javítórészlegeként működött, főleg a mezőgazdasági- és földmunkagépek hidraulikájának javításával foglalkoztunk. 1996-ban, a szövetkezet felbomlása után felvettük a Kft. jogi formát, és nyitottunk meg kapuinkat immáron Hydrek néven. A nyitást követő kezdeti időszakok előbb új kihívásokat, s feltérképezetlen helyzeteket költöztettek cégünk életébe, később azonban a megbízásról-megbízásra finomodó megoldások a komoly szakmai jártasság mellet rengeteg kölcsönös bizalmon alapuló, baráti munkakapcsolatot alapoztak meg cégünk számára. Ma már büszkén állíthatjuk magunkról, hogy a Hydrek kizárólag olyan munkatársakkal és szakemberekkel áll ügyfelei rendelkezésére, akik profi módon, gyorsan és megbízhatóan elvégzik a hidraulikus munkahengerek javítását.

Ha csak egyetlen percet kapnék Öntől…

Azonban ha csak egyetlen percet kapnék Öntől, hogy bemutassam a Hydreket, nem iménti szavaimmal kezdeném. Bár nyugodtan említhetném, hogy az elmúlt két évtized során több mint 14 000 munkahenger ment át kezeink között, de akár felvethetném példaként elenyésző 1,3% alatti reklamációs rátánkat, felettébb kedvező árainkat, vagy épp éjjel-nappal tárva lévő kapunkat, én mégsem ezt mondanám el cégünkről.

Elmesélném e helyett eddig legnagyobb szakmai sikerünket: évekkel ezelőtt egy kiadós égszakadás után szörnyen elöntötte községünket a víz, folyt az utcákon, néhol derékig ért. Mindennek híre az egyik kereskedelmi TV éjjeli híradójáig jutott. Aznap éjszaka több telefont kaptam Pozsonytól Komáromig érdeklődő ügyfeleinktől, nem sérültünk-e meg, szükségünk van-e segítségre. Megható volt, s ekkor tudatosult bennem, talán nem csináljuk rosszul azt, amit csinálunk.

Megbecsülés és megelégedettség

Ez az a megbecsülés, amiért igazán érdemes űzni ezt a szakmát, s amiért ügyfeleink maradéktalan megelégedettségén keresztül igyekszünk az év 365 napjában keményen dolgozni, s rendelkezésre állni. Őszintén bízunk benne, hogy a későbbiekben Önt is alkalmunk nyílik meggyőzni munkánk minőségéről, flexibilitásunkról, árainkról, s lehetőségünk lesz Önt is megelégedett ügyfélként