Sikeres karbantartás egy közeli présműben

Munkatársaink immár sokadik alkalommal vették ki a részüket az egyik közeli alumínium présmű éves karbantartási munkálataiból. Ez alkalommal a présgép bronzbetéteinek cseréjét végezték, továbbá a profil-feszítőgép nagykarbantartásában vettek részt. Kicserélték a feszítőgép fogazatát, meghajtásának elemeit és főcsapágyait, és átkarmantyúzták a gép hidraulikus hengereit. Kisebb változtatásokat eszközöltek, továbbá a feszítőgép fékberendezésén és kenőrendszerében – mindent a megrendelő elképzelései alapján.

Általában az ilyen nagyjavítások igen komoly előkészítést igényelnek egyrészt a munkafolyamatok megtervezésében, szervezésében, másrészt pedig az alkatrészellátás terén. Persze mindig akad valami meglepetés, egy-egy törött alkatrész, darabok, amelyek nem passzolnak tökéletesen, vagy akár hiányzó darabok. Ilyenkor az ember mindig improvizálni kénytelen. Ezen esetekben igen hasznos szolgálatot tesznek esztergáink és marógépünk. Ám nagy hangsúlyt fektetünk az előkészítésre, megfelelő alkatrészek, illetve szerszámok beszerzésére, így immár több éve megrendelőnk egyik kulcsfontosságú beszállítója vagyunk a gépek szervizelése terén.

Célunk a megbízhatóság, gyorsaság, szakértelem és kitartás a szerelési munkák biztosításánál. A munkánkról készült fényképeket megtekintheti a bejegyzés galériájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.