Rutin - 20 éves tapasztalat, 14 000 munkahenger

Hidraulikus munkahengerek javítása terén már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, mely idő alatt számtalan szakmai kihívással is sikeresen megbirkóztunk. Két évtizedes fennállásunk során több mint 14 000 munkahengert szervizeltünk műhelyünkben.

Gyorsaság - Átlagosan 48 órán belüli javítás

Egyik legnagyobb erényünk a gyorsaság, jól bizonyítja ezt, hogy a hozzánk érkező hidraulikus munkahengerek átlagosan 48 órán belül kerülnek javításra.

Minőség - 1,3%-os reklamációs arány

Áœgyfeleink megelégedettsége számunkra a legnagyobb értéket jelenti. Ezért is tarjuk egyik legfontosabb minőségi mutatónknak az utóbbi 10 évben elért 1,3%-os reklamációs rátánkat. Keményen dolgozunk, hogy a jövőben még lejjebb szorítsuk a javítások után felmerülő hibák számát!

Munkahengerek nyomáspróbája 6 Bar nyomáson

Elsődleges célunk, hogy hidraulikus és pneumatikus henger munkaképtelen állapotban ne kerüljön ki műhelyünkből. A munkahengereket javítás után statikus nyomáspróbának tesszük ki, amely 6 Bar nyomáson történik.

Széles szervizelési skála

Vállalati missziónk fontos részét képezi a lehető legszélesebb skálán mozgó szolgáltatások nyújtása. Ezért is szervizelünk 250 mm átmérőig és 2000 mm hosszig minden munkahengert, beleértve teleszkopikus eszközöket és emelőket is.

Árfekvés - A régióban a legalacsonyabb áron javítunk

Bár a Hydreket gyakran jellemzik gyors és megbízható cégként, ügyfeleink mégis kiemelkedően olcsó javítási díjainkat ítélik egyik legnagyobb versenyelőnyünknek. Kedvező árszabásunkkal igyekszünk a továbbiakban is minden ügyfelünk számára elérhetővé tenni munkahengerének minőségi karbantartását.

Rugalmasság - a hét minden napjának bármely órájában

Meggyőződésünk, hogy megbízóink számára munkahengereik javíttatásánál az egyik elsődleges szempont, hogy minél kevesebbet álljon a meghibásodás végett a munka. Ezért is veszünk át javításra váró és adunk ki már szervizelt munkahengereket a hét minden napjának bármely órájában.