Vállaljuk egyoldalú vagy kétoldalú munkahengerek javítását löketvégi csillapítással vagy anélkül. Portfóliónkba tartoznak a szabványos metrikus munkahengerek ill. az angolszász méretekben legyártott munkahengerek is. Dolgozunk hagyományos hegesztett kivitelű hengerekkel és nagynyomású, csavarozott ill. húzócsavaros változatokkal is.

Forgalmunk legnagyob részét a mezőgazdasági ill. földmunkagépek és rakodógépek hidraulikus hengerei teszik ki  (Fortschritt, Class, Case, John Deere, Caterpillar, Manitou, stb.), de portfóliónkban találunk hidraulikus karokat (Hyva, HIAB, stb.) és speciális kialakítású hengereket is (például speciális utánfutók, teherautó-platók, szemeteskocsik, és daruk hidraulikus hengerei).

Széles kompetenciaskálánkon külön szegmenst alkotnak az ipari gépek és berendezések hidraulikus hengerei, úgymint gyorsjáratú szárazbeton-présgépek főhengerei, alumínium öntöde formázógépeinek hengerei, alumínium présművek gyorsjáratú és magasnyomású hengerei, fröccsöntőgépek és egyengetőgépek hidraulikus hengerei.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk továbbá a nyerges vontatók kabinemelői javítása terén, a Szlovákiai Scania szervizhálózat kizárólag nálunk javíttatja kabinemelőit.

Külön említést érdemelnek a hagyományos vagy egyedi kivitelezésű hidraulikus emelők, hévérek.  És végül, de nem utolsósorban palettás-, és egyéb emelőkocsik, valamint targoncák haszonélvezői  is elégedetten távoznak tőlünk a megjavított munkaeszközeikkel.

A javítások során felhasznált anyagok közé tartoznak a honolt és hengerelt pontos méretű csövek, nemesített vagy indukciósan edzett krómozott és köszörült dugattyúrudak, a magas üzembiztonságot és élettartamot nyújtó tömítésrendszerek (Hallite, Simrit, EVCO, SKF, Rexroth, Parker stb.) és nem utolsó sorban a hagyományos vagy esetleg speciális kivitelű gömbcsuklók.